– Vad är nu det här?
– Jo det är Praktikant-Julia som är i farten och tycker att Lilla Brogatan borde ha en företagsblogg.

Tanken är att jag ska vara med Tommy i hans arbete på reklambyrån och få en bättre förståelse för digital kommunikation. Jag är student på Medieinstiutet och programmet Webbkommunikatör, sociala medier.
Det här blir min första praktikperiod under utbildningen. Vad jag förstått så kommer jag få en hel del olika uppgifter att sätta tänderna i. Min tanke gällande bloggen är att den kommer handla om hur det är att arbeta på en reklambyrå i den fantastiska staden Norrtälje, samt lite förklaringar och tips gällande SEO (sökmotorsoptimering) och hur ett företag kan arbeta med deras sociala medier. 

Hoppas alla har en riktigt härlig julledighet, så ses vi här sen igen!

Pin It on Pinterest

Share This