Facebook är en kanal med ett stort antal användare, och det är en kanal folk känner sig bekväma i.

Sociala medier är extra bra för att skapa ett mer personligt varumärke. Finns ett företag i de olika sociala medierna så börjar folk ofta prata om företaget både via mun-till-mun och i de olika digitala kanalerna. Eftersom det finns så många användare på Facebook är sannolikheten att någon hittar till företagets hemsida mycket större om de även finns på Facebook, skillnad mot om de inte finns där.

Det finns flera olika anledningar till att personer följer ett visst företag på sociala medier. Ofta finns intresset på grund av möjlighet att ta del av erbjudanden, följa företagsnyheter, ha möjlighet att kontakta företaget och lämna feedback.

 

Syns man inte finns man inte

Kom ihåg att visa att ert företag finns på Facebook genom att berätta det för vänner, använd klickbara symboler för Facebook från företagets hemsida, skriv en kommentar om det i nyhetsbrevet och mailet.

Pin It on Pinterest

Share This