Måndag klockan åtta kom jag in genom dörrarna som fullbordad praktikant för första gången. Sedan har dagarna bara rullat på.

Arbetet på reklambyrån

Lilla Brogatan har varit och är i ett skede där det är väldigt mycket på gång, i och med detta har jag pysslat med lite av varje. Jag har skapat inlägg och annonser i olika sociala medier, följt med på möten, uppdaterat innehåll och arbetat med SEO i WordPress, photoshoppat och så vidare.

Tommy är en utmärkt handledare som låter mig testa det mesta, och kommer med feedback på det jag producerar. Det har bara gått några dagar men jag känner redan att jag lärt mig massor, allt från att börja tänka på vilka önskemål kunderna har, till en bättre förståelse i olika Google-verktyg.

Stockholmsvägen 30

Efter några dagar på kontoret har jag insett att det är ett helt gäng härliga och begåvade människor under ett och samma tak. Jag kände mig välkommen från dag ett. Har även blivit bortskämd med både bjudaslunch och semla till fikat, det finns en chans att jag rullar ut om sex veckor.

 

Ta en titt på det senaste projektet:

Vad Lilla Brogatan skapat och den snygga hemsidan Hemrik.se

 

 

Pin It on Pinterest

Share This