Förra veckan bestod av att skriva en artikel och försöka hitta rätt plats för den på en komplicerad WordPressida. Jag uppdaterade innehåll och jobbade med SEO för flera olika webbsidor och lite annat smått och gott. Tommy har haft fullt upp med en mängd spännande kundprojekt.

Det var en hel del möten i förra veckan. Bland annat hade vi avstämningsmöte tillsammans med Anna Rensvik från Hemrik. Anna är alltid på hugget och en riktigt skön tjej! Det är väldigt roligt att jag fått sköta både uppdateringar på deras nylanserade hemsida, SEO och sociala medier.

Eftersom Lilla Brogatan vann ansvarsområdet inom film för Norrtälje kommuns kommande kommunikationssatsning, så var vi med under kommunens leverantörsmingel. Där fick vi en hel del information om Norrtälje som stad (där vi kände att vi redan var experter). Efter att ha lyssnat på Dan Löfgren och Per Nordenstam så reste vi oss upp för att äta lite snittar och dricka fejkskumpa. Vi var speciellt förtjusta i bubblet eftersom det faktiskt smakade som att det var alkohol i – Det tyckte vi var lite skoj.

Under ätandet och minglandet kom Cecilia Holmgren från näringslivsavdelningen och pratade med mig. Jag blev lite lagom förhörd om min utbildning och praktik. Det var en trevlig pratstund och jag blev glad över att någon faktiskt ville ta sig tiden och prata med Praktikanten. Vi träffade även Anna Järnebeck som jobbar en hel del med sociala medier för kommunen. Hon berättade om flera spännande projekt och jag blev fascinerad över att de kommit på så många roliga idéer.

Andra trevligheter: Vår kund Norrtälje Bilpool fick även sin mässkärm i förra veckan, den ska de ha under mässan Expo Roslagen. Dessutom hann vi även med en bullfika med kontorsgrannen WestArt.

Den här veckan var vi bland annat på ett spännande möte tillsammans med företaget 3D Interactive, jag blev väldigt imponerad av det som visades upp. Mina arbetsuppgifter den här veckan har bland annat varit att uppdatera i sociala medier, letat efter intressanta nyheter för kommande nyhetsbrev och knåpat ihop ett nytt blogginlägg. Så jag är mer än nöjd med veckan.

Galet vad bra man kan ha det på praktiken! hej så länge /Praktikant-Julia

Pin It on Pinterest

Share This