Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag såg fram emot veckan eftersom jag skulle börja researcha angående ett nytt projekt. Vi skulle ha möten med både Anna från Hemrik och Cecilia från kommunen, men för min del blev det inte riktigt så.

Jag som nästan aldrig är sjuk trodde att jag skulle klara mig även nu. Men jag som många andra drabbades av en riktigt jobbig förkylning. Så nu har jag legat stumt i sängen i tre dagar, men några uppgifter för praktiken har jag hunnit jobbat med.

I måndags skickade vi iväg ett nyhetsbrev för Lilla Brogatan. Det var en stor utmaning för mig att utforma nyhetsbrevet på rätt sätt, men Tommy har kommit med bra feedback och jag lärde mig väldigt mycket på vägen. Hemsidorna för Hemrik och Bo i Täby centrum har jag uppdaterat med nytt innehåll och information.

Angående det nya projektet så handlar det om att jag ska vara med och sköta sökmotoroptimeringen och jag har kollat in vad konkurrenter och liknande hemsidor använder för sökord. Jag har läst en hel del om AdWords för att få en bättre förståelse för det. Jag har även kikat en del i Google Analytics för att se hur hemsidan fungerar i dagens läge.

Trots snorig och sängliggande så har jag fått vara med på ett hörn. Det ska bli spännande och höra vad som har hänt de dagarna jag missat.

Ha det gott! /Praktikant-Julia

Pin It on Pinterest

Share This